αντιμετωπιση υπερυδρωσιας με Botox

η πιο μοντέρνα μέθοδος αντιμετωπισης
μεγάλο της πλεονέκτημα το ότι έχει σίγουρο αποτέλεσμα μείωσης κατα 90 με 95 τοις εκατό της υπερβολικής εφίδρωσης και το ότι γίνεται ανώδυνα και γρήγορα.
μεγάλο της μειονέκτημα το υψηλο κοστος της (600 ευρω) σε συνδυασμό με το ότι διαρκεί για περίπου 6 μηνες μονο και μετα πρεπει να επαναλαμβάνεται.

δείτε το http://www.youtube.com/watch?v=nNRqmvqAyKs

στο web διαβάζουμε για το botox:

"BOTOX ΚΑΙ ΕΦΙΔΡΩΣΗ

Τα τελευταία χρόνια έχει ανακαλυφθεί ότι το botox, εκτός από τις πάμπολλες εφαρμογές σε άλλους τομείς, βοηθάει και στην υπεριδρωσία. Το botox γενικά είναι ένα φάρμακο το οποίο διακόπτει το νευρικό ερέθισμα. Στη συγκεκριμένη εφαρμογή κατά της υπεριδρωσίας, το botox διακόπτει το νευρικό ερέθισμα που φτάνει μέχρι τους ιδρωτοποιούς αδένες και τους δίνει την εντολή να παράγουν ιδρώτα. Πρέπει να επισημάνουμε ότι η εφαρμογή botox σε τέτοιες καταστάσεις εμποδίζει την υπερβολική εφίδρωση κι όχι τη φυσιολογική παραγωγή ιδρώτα.
Η εφαρμογή του γίνεται με ενέσιμο τρόπο και διάχυτα κάτω από το δέρμα της περιοχής που μας ενδιαφέρει. Ο περιορισμός της υπερβολικής εφίδρωσης αρχίζει μετά από 2-3 ημέρες και ολοκληρώνεται μετά από 15 ημέρες. Η διάρκεια του αποτελέσματος συνήθως είναι της τάξης των 6 μηνών, αλλά για ορισμένα άτομα μπορεί να είναι μικρότερη ή μεγαλύτερη.

Πολλά άτομα που αντιμετωπίζουν πρόβλημα υπερβολικής εφίδρωσης κυρίως το καλοκαίρι, κάνουν τη διαδικασία αυτή μία φορά το χρόνο, στην αρχή του καλοκαιριού. Η διάρκεια της εφαρμογής είναι περίπου 15-20 λεπτά.

Πρόκειται για μία διαδικασία η οποία είναι αρκετά ασφαλής. Το botox, εκτός του ότι βελτιώνει την εφίδρωση, διορθώνει και τις ρυτίδες, όταν γίνεται στο μέτωπο. Άλλωστε, ως γνωστόν, το botox χρησιμοποιείται σε πολλές εφαρμογές, όπως διόρθωση ρυτίδων, βλεφαρόσπασμο, ραιβόκρανο, σπαστικές καταστάσεις άνω άκρων και γενικότερα όπου υπάρχει πρόβλημα υπερβολικής διέγερσης κάποιου μυός. "


στο google μπορείτε να βρείτε κι άλλες πολλές πληροφοριες.
θα ήταν πολυ χρησιμο αν αφηνατε με ενα σχολιο, επωνυμο ή ανωνυμο, τις δικες σας εμπειριες

4 σχόλια:

  1. Η εφαρμογή του botox στα πέλματα προκαλεί πολύ πόνο, μα πάρα πολύ πόνο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γραφω την προσωπικη μου εμπειρια μηπως βοηθησει καποιον...

    Ιδρωνω υπερβολικα στην περιοχη των μασχαλων. Αυτο συμβαινει κυριως οταν λειτουργω κατω απο στρες/πιεση και φυσικα επηρεαζεται απο το ποσο ζεστη ειναι η θερμοκρασια που βρισκομαι (δευτερευοντως).

    Εδωσα 250 ευρω για να κανω botox μηπως γλυτωσω απο αυτο. Αποτελεσμα? ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ απολυτως. Ουσιαστικα τουλαχιστον καμια αλλαγη.

    Θα δοκιμασω και την ιοντοαφαιρεση αλλα βασικα το πηρα αποφαση. Ετσι λειτουργει το σωμα μου, και ολα αυτα περι λυσης botox κλπ ειναι τελικα λυση για καποιους ισως. Τωρα γιατι πιανει σε καποιους και σε καποιους αλλους οχι...μακαρι να 'ξερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. botox σιγουρα δεν ειναι μονιμη λυση. το ξερουμε αυτο. σε εσενα δεν ειχε αποτελεσμα ουτε για το πρωτο διαστημα?
    δοκιμασε ιοντοφορεση. εκει υπαρχει λυση, χωρις κοστη.
    το οτι το πηρες αποφαση να ξερεις πως μειωνει απο μονο του το προβλημα.
    αλλα με την ιοντοφορεση το λυνεις για οποτε εσυ θες. (π.χ. ενα σημαντικο meeting)
    εγω ετσι κανω. το εχω παρει και εγω αποφαση και δεν με ενοχλει πια, αλλα αν υπαρχει καποια σημαντικη περισταση κανω μια ιοντοφορεση και ειμαι οκ. (υπερβολικα οκ, δε βγαζω τιποτα)
    admin

    ΑπάντησηΔιαγραφή

τα σχόλια σε greeklish θα διαγράφονται χωρίς απάντηση